Bizden Haberler


Çamlı Amerika Su Ürünleri Fuarı'nda

Çamlı Amerika Su Ürünleri Fuarı'nda

Her yıl Boston/ABD'de düzenlenen, dünyanın en önemli su ürünleri fuarlarından biri olan Seafood Expo North America, bu yıl 11-13 Mart 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Tüm sektörü biraraya getiren fuara, farklı ülkelerden 1.300’den fazla firma katılım sağladı.

Uzun dönemli müşteri ilişkilerinin kurulması ve sektörle ilgili son gelişmelerin takip edilmesi açısından önemli bir fırsat niteliği taşıyan bu fuarda, Türkiye’de ilk entegre kültür balıkçılığı tesisini kuran ve ilk kültür balığı üretimini gerçekleştiren Çamlı, Pınar Balık markalı çipura ve levrekleriyle yerini aldı. Çevre dostu üretimini “Friend of The Sea” sertifikası ile tescilleyen Çamlı, “Türkiye’nin ilk Üstün Lezzet Ödüllü” çipura ve levreklerini yoğun ilgi gören standında sektör ve tüketiciler ile buluşturdu.

Yaşar Holding Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık Grubu şirketi olan ve tam entegre yapıda faaliyet gösteren Çamlı, 2017 yılında taze balık ürünleri kategorisinde 25 milyon dolar ihracat rakamına ulaştı. Avrupa, Kuzey Amerika ve Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere çok sayıda ülkeye ihracat gerçekleştiren Çamlı, 2018 yılı ve sonrasında da ihracat pazarlarını genişletmeyi hedeflemektedir.

E-Bülten Kayıt Olun

Duyuru ve haberlerimizi takip etmek için e-bültenimize kayıt olunuz.