Bizden Haberler


"Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde" Eğitimleri Tamamlandı

"Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde" Eğitimleri Tamamlandı

Pınar Enstitüsü öncülüğünde yürütülen ‘Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde’ projesi eğitimleri tamamlandı. Eskişehir ve Milas’ta 4 binden fazla üreticiye hayvan bakımı ve sağlıklı üretim konularında eğitim vererek 2014 yılı eğitimlerini tamamladı.

Pınar Enstitüsü öncülüğünde, çiğ süt üreticilerinin hayvan sağlığı, hayvan beslenmesi, hijyen ve sanitasyon konularında eğitilmesi amacıyla hayata geçirilen ‘Sütümüzün Geleceği Bilinçli Ellerde Projesi ilk olarak Mayıs ayında Muğla Milas’ta gerçekleştirildi.

2.600 süt üreticisinin katılımıyla Mayıs ve Kasım 2014 tarihleri arasında Muğla bölgesinde 8 farklı merkezde eğitimler verildi. Ardından Eskişehir bölgesi için Eskişehir Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Eskişehir İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, SS Eskişehir Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği ve İnönü İlçesi Süt Üreticileri Birliği’nin yanı sıra Pınar Süt ve Çamlı Yem Besicilik işbirliğiyle Eskişehir’e taşındı. Eskişehir bölgesinde 10 farklı merkezde 2025 üreticiye verilen eğitimler ile 2014 yılında toplam 4 binden fazla üreticiye eğitim verildi.

Pınar Enstitüsü, sağlıklı beslenme bilinci kazandırmak için toplumun hizmetinde…

Güvenilir bir referans noktası olmayı amaçlayan Pınar Enstitüsü, gıda, sağlık ve beslenme konularında toplumu bilinçlendirmek ve kaliteli yaşam farkındalığı yaratmak amacıyla bilimsel projelere destek vermek ve eğitim faaliyetlerinde bulunmak misyonuyla çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.

E-Bülten Kayıt Olun

Duyuru ve haberlerimizi takip etmek için e-bültenimize kayıt olunuz.