Çamlı İş Ortakları ile Yeni Bir Sayfa Açtı

Yaşar Holding Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık Grubu şirketi Çamlı’nın “Yeniliğe Açılan Sayfa” konsepti ile düzenlediği İş Ortakları Toplantısı, 11-13 Mayıs 2012 tarihlerinde Çeşme Altın Yunus Otel’de gerçekleşti. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, Üst düzey yöneticiler, Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık Grup Başkanı Hasan Girenes, Türkiye çapında 350 iş ortağı ve Çamlı çalışanları bir araya geldi.

1983 yılında büyükbaş yem üretimi ile faaliyetlerine başlayan, yarattığı ilkleri ile tarım, hayvancılık ve balıkçılık sektöründe lider konuma ulaşan ve 29 yıllık tarihinde modern ve rekabet gücü yüksek bir sektör yaratılmasına katkı sağlayan Çamlı, değişim ve gelişim süreci içerisinde olduğu 2012 yılında yeni yatırımları, iş kolları ve zenginleştirilen ürün portföyünü iş ortakları ile paylaştı. Yeni tarım düzeninin en dinamik oyuncularından biri olacağı mesajını veren Çamlı, toplantı konsepti olarak ‘’Yeniliğe Açılan Sayfa’’ sloganını benimsedi. Sektörden önemli oyuncuların katıldığı toplantıda, 2011 yılı değerlendirmesi yapılarak 2012 - 2013 yılı hedef ve beklentileri hakkında bilgilendirme yapıldı. Büyükbaş yem, balık yemi ve bitki besleme ürünlerinde yenilenen ürün portföyleri ve ambalajlar sunumlarla tanıtıldı.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı ‘’Girişimciliği her dönemde desteklemiş olan Yaşar Topluluğu olarak, ülkemiz için istihdam yaratma heyecanı içerisindeyiz. Çocukların ve tüm halkımızın sağlıklı beslenmesi, ülkemizde tarım ve hayvancılığın desteklenmesi misyonunu üstlendik. Yaşar, Pınar ve Çamlı ile ülkemizde bölgesel bir kalkınma modeli olmuştur. Ve tüm sektor bu modeli takip etmistir.‘’ diyerek her dönemde Pınar ve Çamlı’nın öncü olduğunu vurguladı.

Yaşar Holding Tarım,Hayvancılık ve Balıkçılık Grup Başkanı Hasan Girenes, ‘’Tarımın Değişen Yüzü ve Yeniliklerle Çamlı’’ başlıklı konuşmasında temelini bilgi, teknoloji ve sürekli yenilenmenin oluşturduğu yeni tarım düzeni ve değişen trendlerden bahsetti. Yenilik adına sayfa açanların öne çıkacağı konusu üzerinde duran Girenes, Çamlı’nın bu yeni düzende tekrar yeni bir sayfa açtığını vurgulayarak, ilklerle dolu geçmişine yenilerini ekleyeceği mesajını verdi.