Çamlı İş Ortaklarıyla 2012 Eurotier Fuarı'nda

Almanya'nın Hannover kentinde iki yılda bir düzenlenen ve alanında dünyanın en önemli ihtisas fuarlarından olan Tarım ve Hayvancılık Fuarı Euro Tier kapılarını 13-16 Kasım 2012 tarihlenen bu fuarı Tire Süt Kooperatif Başkanı Sayın Mahmut Eskiyörük’ü de davet ederek 25 kişilik bir ekiple ziyaret etti.

Fuarda 51 ülkeden 2 bin 326 katılımcı firma en yeni ürünlerini sergilerken Türkiye'yi 30 firma temsil etti. Hayvancılık sektöründeki en son teknolojilerin sergilendiği fuarda, hayvancılık sektörünün geleceği ile ilgili birçok toplantı, seminer ve sempozyumlar yapıldı. Hayvansal üretim, tarım girdileri ve hayvancılığa yönelik makine ve ekipmanlar, modern hayvancılık ve kümes hayvancılığı alanlarında birçok standı ziyaret eden Çamlı, Pınar Süt, Bayi ve tedarikçi sinerjisinin geliştirilmesi amaçlı olarak yapılan bu organizasyonun çok verimli geçtiğini belirtti.

Çiftçiler için vazgeçilmez bir bilgi kaynağı olan EuroTier büyükbaş ve kanatlı alanlarında bütün tedarikçi ve üreticilere ev sahipliği yaptı. Fuar kapsamında düzenlenen üst sığır genetik ‘Top Tier Treff”de;27. Holde Alman Uluslar arası yetiştirme örgütleri ile önde gelen şirketten inekleri canlı olarak sergilendi. Sergide sürdürülebilir süt hayvancılığı için önemli ön şart uzun ömürlü sığırların olarak belirlendi.

Çamlı, bütün iş ortaklarıyla uzun vadeli, başarılı ve karlı ilişkiler sürdürmeyi amaçlayarak müşterileriyle her zaman sürdürülebilir gelişme ve uzun soluklu bir beraberlik içersinde olacağının altını çizdi. Bundan sonraki dönemlerde de benzer etkinleri gerçekleştireceğinin müjdesini verdi.