Chef Table Organizasyonunda A’ la Hindi’li Tatlar

Yaşar Holding Gıda Entegrasyonu’nun en önemli parçası olan Tarım, Hayvancılık ve Balıkçılık şirketi olan Çamlı A.Ş tarafından üretilen A’ la Hindi, 19 Aralık 2015 tarihinde USLA’ da Şef Rafet İnce tarafından çeşitli tatlar eşliğinde misafirlerin beğenisine sunuldu.

Gastronomi medyasının öncüsü Foodinlife tarafından da sosyal medyada desteklenen bu organizasyonda Günaydın Restoran Zinciri sahibi Cüneyt Asan, Big Chef’s Koordinatör Şefi Murat Aslan, Radisson Blue Şişli Şefi Fikret Özdemir, Midpoint Arge Koordinatör Şefi Rıza Belenkaya, BTA Koordinatör Şefi Zeki Kara, Beltur Şefi Şenol Özbay ve Nejat Çuhadar, ISS Catering Koordinatör Şefi İsmail Ay, Elite World Hotel Group Koordinatör Şefi Mithat Yalçınkaya, Foodinlife Genel Yayın Yönetmeni Gökmen Sözen gibi önemli isimler yer aldı.

Şef Rafet İnce, tadıyla fark yaratan A’ la Hindi’ nin farklı kullanımlarına Soğan Çorbası, Hindi Tandır ve Hindi Göğsü gibi lezzetlerin olduğu menü ile yer verdiği sunumunda tüm şeflerden tam not aldı.