Pınar Balık'dan Uzakdoğu Atağı!

Diversified Communications tarafından 2009 yılından bu yana her yıl düzenlenen Asya kıtasının en kapsamlı ve prestijli fuarı Seafood Expo Asia, bu yıl 4- 6 Eylül 2018 tarihleri arasında Asya’nın en büyük pazarı ve ticaret merkezi olan Hong Kong'da gerçekleştirildi.

Bulgaristan, Yunanistan, Hong Kong, Japonya, Romanya, Kanada, İrlanda, Çin ve Kore'nin de içinde bulunduğu 34 ülkeden 240 firmanın katıldığı fuarda, Türkiye’nin ilk entegre kültür balıkçılığı tesisini kurarak ilk kültür balığı üretimini gerçekleştiren Çamlı Yem Besicilik de yerini aldı, Yaşar Holding güvencesi ile ürettiği Pınar Balık markalı çipura ve levreklerini sergiledi ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gören standında sektör temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştirdi.

Taze ve donuk ürünler kategorisinde dünyanın en iyilerini biraraya getirerek müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı ve ziyaretçiler ile tedarikçiler arasındaki iş ilişkilerini geliştirmeyi amaçlayan organizasyon, bölgedeki tarım hayvancılık faaliyetlerine öncülük eder ve sektöre yön verir niteliktedir.

1983 yılından bu yana tarım, hayvancılık ve balıkçılık sektörlerinde faaliyet gösteren Çamlı Yem Besicilik, katılım gösterdiği bu fuar ile taze balık ürünleri kategorisinde 25 Milyon Dolarlık ihracat hacmini yeni hedef pazarlara açılarak genişletmeyi ve Pınar Balık markasının dünya çapında bilinirliğini arttırmayı amaçlıyor.