Çamlı Breeze in Agroexpo Fair

20-23 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen Agroexpo 2012 Uluslararası Tarım, Sera veHayvancılık Fuarı yine bu sene Türkiye’nin dört bir yanından gelen üreticilerle İzmir’de buluştu. Tarım ve hayvancılık sektörünün en önemli buluşma platformu olan Agroexpo fuarınıyaklaşık 126.812 kişi ziyaret etti , binlerce çiftçi ve yetiştirici tarım sektöründeki çok sayıdafirmayla bir araya gelme fırsatı buldu.

50 ülkeden 592 marka ve katılımcının yer aldığı fuarda Hindistan, Kazakistan, Sırbistan,Amerika, Hollanda, Rusya, Kanada, Bulgaristan, Yunanistan, Kıbrıs, Mısır, İran, Pakistan, Senegal, Etiyopya, Ermenistan, Romanya, İspanya, İtalya, Avustralya, Ukrayna, İran, Gana,Fas, Cezayir ve Letonya'dan 40'ı aşkın alım heyetleri fuarı ziyaret etti.

Tarım ve hayvancılık sektörünün öncü kuruluşlarının biraraya geldiği bu platformda boygösteren Yaşar Holding Tarım grubu şirketi Çamlı yenilenen yüzü ve yeni ürün gamıylaüretici ve çiftçilerle buluştu.

Türkiye’de doğru hayvan besleme, sürdürülebilir hayvancılık ve sağlıklı nesilleryetiştirebilmek için üreticileri ile birlikte hareket eden ve edecek olan Çamlısağlıklı gıdaüretimi için hayvanların kaliteli ve güvenilir yemlerle beslenmesini ve hijyenik koşullardayetiştirilmesini hedefleyen; üreticinin her türlü ihtiyacına yönelik, yüksek kaliteli ve katmadeğerli ürün ve hizmet sunan, üreticiyi ve gelecek nesilleri en çok düşünen tarım firmasıdır.

Registration to Newsletter

Register to our newsletter in order to be aware of our announcements and news.